Padcoaching betekent letterlijk begeleiding op je pad. Je leert je leven vanuit verlichting vorm te geven. Wanneer je deelneemt aan een padcoach-groep kies je ervoor om in verbinding met je groepsleden stil te staan bij vragen die je hebt over situaties in je leven. Wanneer je de cursus Gezonde Zelfliefde of andere Zijnsgeoriënteerde cursus of training hebt gevolgd zul je misschien merken dat het nog niet zo makkelijk is het zicht, de inzichten en het geleerde te integreren in je leven.

Tijdens de bijeenkomsten kijk je vanuit een verhoogde optiek naar hetgeen wat belangrijk voor je is op dat moment. We zetten vanuit Zijn het licht op persoonlijke patronen. Vanuit die verhoogde optiek leer je je patronen kennen en ga je je verhaal doorzien en daarmee loslaten. Vanuit een heldere blik vind je authentieke en creatieve antwoorden op hetgeen in je leven speelt. Om dat te doen in de context van een groep mensen die hetzelfde pad lopen is enorm inspirerend. Alleen in relatie met anderen krijgt verlichting een kans om door alles heen te stralen. Door mee te kijken naar de andere deelnemers leer je nog beter alle bewegingen te herkennen en te zien dat juist de kramp de rijkdom is. En ontdek je hoe je los van je patronen, vanuit openheid, je leven vanuit vrijheid en verbinding vorm kunt geven.

Voor wie
Padcoaching is voor deelnemers die al bekend zijn met Zijnsoriëntatie en een brug willen slaan naar hun dagelijks leven.

Werkwijze
De padcoach-groep bestaat uit een klein groepje van vier deelnemers. Een half jaar lang komt deze groep één keer per maand bij elkaar voor een bijeenkomst van zo’n 4 uur. Voor elke bijeenkomst lever je als deelnemer een persoonlijke inbreng in bij mij en de groep. Een inbreng is een situatie waar je graag naar wilt kijken, die je lastig vindt of waar je een vraag over hebt. De bijeenkomst starten we altijd met meditatie in beweging en zitmeditatie. Vervolgens wordt iedere deelnemer ongeveer een half uur door mij begeleid en geven nadien de andere deelnemers terug wat hen is opgevallen in dit proces.

In januari 2021 start een nieuwe padcoach-groep 

Praktische informatie

Locatie: kapel Clara klooster, Clarastraat 154, Den Bosch.
Aantal bijeenkomsten: 6
Data: dinsdagmorgen 23 februari, 23 maart, 20 april, 25 mei, 22 juni en 20 juli 2021
Tijd: 9.30 – 13.30 uur
Deelnemers: 4 personen
Kosten: € 285,-
Werkvormen: meditatie in beweging, zitmeditatie, diepte-psychologische begeleiding en deelrondes.

Je kunt nog instromen. Bel me gerust voor meer informatie.
Je opgeven kan via hetzijnshuis@gmail.com.

Deze kosten zijn vrijgesteld van BTW.