Over Gezonde Zelfliefde:
“Gezonde Zelfliefde heeft voor mij de focus gelegd op het verschil tussen ‘dagelijks Zelf’ en mijn vrije aard. Dat alle angsten en neuroses, alle ‘krampen’ van mij zijn en niet weg hoeven. Dat iedere kramp, die me weerhoudt om de psychologische leegte te ontmoeten, de weg wijst naar een ruimte vol van Zijnskwaliteiten. Ik heb kennis gemaakt met liefde die mij de weg wijst om datgene te doen of te laten wat niet alleen mijzelf aangaat maar een veel groter geheel dient. Deze ervaringen hebben helderheid gegeven over mijn nietigheid en mijn kracht. Beiden dansen ze voort.”
~ Martine ~

Jouw cursus Gezonde Zelfliefde is een doorbraak geweest. Het is me gelukt Gezonde Zelfliefde te belichamen, verankert in al mijn cellen.
Daar ben ik je eeuwig dankbaar voor. Met dank ook aan de mededeelnemers.
~ Imke ~

Over individuele begeleiding:
“Na jarenlange onrust en onzekerheid door de vele verantwoordingen die ik op me nam, heb ik nu weer rust in mijn hoofd en geloof in mezelf.”
~ Mirjam Koene | eigenaresse hairstyling Mirjam ~

“Wat ik zo fijn vind aan Natalja is dat ze haar kennis en aanstekelijke passie voor Zijnsoriëntatie belichaamd. Je zou het kunnen omschrijven dat ze de meditatie niet ‘geeft’, maar dat ze Zijnsorïentatie is. Hierdoor voelt het als heel natuurlijk en voel ik me welkom met alles wat er precies op dat moment is. En creëert het ruimte om te laten ontstaan, zodat precies dat wat zich op dat moment aan mij wil tonen, ook getoond wordt. Een enorme verrijking, vulling en verblijding voor mijn Zijn!”
~ Tessa Custers | Founder at Chez Tes & Happy Healthy Design ~

Ik werk vanuit een frisse, heldere en milde blik.

Anderen beschrijven mij als:
toegewijd – eerlijk – gul – waarheidsminnend – trouw – uitnodigend – doorziend  – goedlachs – hartsvol – inspirerend

Stap in de open, onbepaalde ruimte van de werkelijkheid.