6 x Zijnsmeditatie op de vrijdagochtend plus 1 x individuele zitting (5 kwartier)

Start vrijdag 6 sept., 9.15 – 10.45 uur

Zijnsmeditatie is de kunst om open in de onbeschreven ruimte te staan. Je leert om de dominantie van de psyche te doorbreken, te ontwaken uit de droom die de psyche creëert en wakker te worden in je ware aard. En om daar zo aan te wennen, dat je ware aard als een voortdurende metgezel bij jou aanwezig is. We brengen onze geest thuis.

Onderdelen van de meditatie zijn: beweging, visualisatie, wakkerte, rusten in Zijn en we sluiten af met een deelronde. Er is aandacht voor Zijnsgeoriënteerde theorie en -oefeningen, praktische aspecten, je innerlijke en fysieke houding, het opbouwen van je eigen practise en er is ruimte voor al wat je tegenkomt.

In de individuele zitting onderzoeken we je geest onder mijn begeleiding. In deze combinatie leer je jezelf diepgaander kennen: zowel in je open, Verlichte aard als in je aannames en patronen. Om zo jouw leven vorm te gaan geven vanuit ruimte en vrijheid.

Praktische informatie

Data: vrijdagochtenden van 9.15 – 10.45 uur.

  1. 6 sept.
  2. 20 sept.
  3. 18 okt.
  4. 1 nov.
  5. 15 nov.
  6. 29 nov.

 Een afspraak voor de individuele zitting maken we in overleg.

Kosten: € 135-.

Locatie:
Mr. Broerensingel 25, Hintham.

Vooraf heb ik graag kennis gemaakt met je.
Heb je interesse, of heb je vragen? Ik beantwoord ze graag. Stuur een bericht naar natalja@hetzijnshuis.nl of bel 06-44134187.