Padcoaching is letterlijk begeleiding op je pad; je leert vanuit verlichting je leven vorm te geven. Wanneer je deelneemt aan een padcoaching-groep kies je ervoor om in verbinding met je groepsleden stil te staan bij vragen die je hebt over situaties in je leven. Wanneer je de cursus Gezonde Zelfliefde of andere Zijnsgeoriënteerde cursus of training hebt gevolgd, zul je misschien merken dat het nog niet zo makkelijk is het zicht, de inzichten en het geleerde te integreren in je leven.

Tijdens de bijeenkomsten kijk je vanuit een verhoogde optiek naar hetgeen wat belangrijk voor je is op dat moment. We zetten vanuit Zijn het licht op persoonlijke patronen. Vanuit die verhoogde optiek leer je je patronen kennen en ga je je verhaal doorzien en daarmee loslaten. Vanuit een heldere blik vind je authentieke en creatieve antwoorden op hetgeen in je leven speelt. Om dat te doen in de context van een groep mensen die hetzelfde pad lopen is enorm inspirerend. Alleen in relatie met anderen krijgt verlichting een kans om door alles heen te stralen. Door mee te kijken naar de andere deelnemers leer je nog beter alle bewegingen te herkennen en te zien dat juist de kramp de rijkdom is. En ontdek je hoe je los van je patronen, vanuit openheid, je leven vanuit vrijheid en verbinding vorm kunt geven.

Voor wie
Padcoaching  is voor deelnemers die al bekend zijn met Zijnsoriëntatie en een brug willen slaan naar hun dagelijks leven.

Werkwijze
De padcoaching bestaat uit een groep van vier mensen. Deze groep komt tot de zomer van 2019 vier maal bij elkaar voor een bijeenkomst van zo’n 3,5 uur. Je levert voor elke bijeenkomst een inbreng in bij mij en de groep, een situatie waar je graag naar wilt kijken, die je lastig vindt of waar je een vraag over hebt.  Vervolgens wordt elke deelnemer ongeveer een half uur begeleid door mij en geven de groepsleden nadien terug wat hen is opgevallen in dit proces. De bijeenkomst starten we altijd met meditatie in beweging en zitmeditatie.

Praktisch

Locatie: kapel Claraklooster, Clarastraat 154, Den Bosch. Momenteel vindt deze groep online plaats.
Aantal bijeenkomsten: 4
Data: dinsdagmorgen 7 april, 5 mei, 2 juni, 30 juni 2019
Tijd: 10.15 – ±13.45 uur
Deelnemers: 4 personen
Werkvormen: meditatie in beweging, zitmeditatie, diepte-psychologische begeleiding, deelrondes.

Deze groep is vol.