Ik ben Natalja en Zijnsoriëntatie laat mij zien en belichamen dat ik stralend vrij en in verbinding ben. Daarmee heeft Zijnsoriëntatie mijn hart en is mijn verlichte aard mijn uitgangspunt van leven en begeleiden. Er is geen leegte die gevuld hoeft te worden, geen eigenwaarde die bevestigd moet worden, alles is van nature open, rijk en gevuld. Vrij, verlicht. Dankbaar voor dit pad, richt ik steeds opnieuw mijn neus hiernaar, en dat is ongekunsteld geluk.

Ik ben getrouwd en moeder van drie. Ik kom uit een technische hoek (HAS) maar ben mijn talenten op een andere manier gaan inzetten vanuit wakker geworden inspiratie, kracht en levenslust. Met veel passie voor het pad van levenskunst, begeleid ik andere mensen op hun pad. Het licht erop. Dit wijzen naar onze open natuurlijke aard, en het inherente geluk en gemak, is wat me vervult. Op dit moment ben ik voor het achtste jaar verbonden aan de school voor Zijnsoriëntatie opgericht door mijn leraar Hans Knibbe.

Natalja van de Louw | leraar Zijnsoriëntatie

Voor wie?

Voor wie wil leren leven in vrijheid en verbinding.