Elk leven is een pad. Het pad van levenskunst is een pad waarbij je alles wat je op dat pad tegenkomt beziet met het licht erop. Al rijk, gevuld en vrij.

Wil je samen kijken naar een uitdaging op jouw pad? In een individueel traject  begeleid ik je met een milde, heldere blik waarbij er geen millimeter van jou weg hoeft.

Geïnspireerd leven en werken
De begeleiding is altijd afgestemd op jouw vraag. Je kunt ervan uitgaan dat je door de begeleiding:

  • Op je gemak raakt met jezelf en met je situatie en/of moeilijkheden.
  • Inzicht krijgt in je patronen en hoe deze zich gevormd hebben door jouw geschiedenis.
  • Vanuit een hogere optiek naar jezelf en de omstandigheden leert kijken, en daarmee meer bewustzijn creëert op jezelf en je relaties.
  • Nieuw gedrag leert ontwikkelen vanuit een vrij perspectief (dus los van je geschiedenis).
  • Zelf weer de stuurman/stuurvrouw in jouw leven wordt.
  • Ontdekt hoe je geïnspireerd kunt leven en werken.

In een kosteloos kort kennismakingsgesprek kun je ontdekken of ik als begeleider en mijn visie bij jou past. Na dit gesprek kun je een afspraak maken voor een intakegesprek en zal ik je vragen van tevoren een vragenlijst in te vullen. Met deze vragenlijst kom ik meer over jou en de thema’s waarmee je aan de slag wilt te weten. Na de intake beginnen de begeleidingssessies die goed aansluiten bij jouw vragen. De frequentie van de sessies hangt af van jouw vragen en jouw situatie. Meestal is dit in het begin wekelijks of tweewekelijks en kunnen de sessies later ook op langere termijn (bijvoorbeeld maandelijks) plaatsvinden. Na zes sessies vindt er een tussentijdse evaluatie plaats, en onderzoeken wij samen wat het effect is van de begeleiding, of er nog vervolgsessies gewenst zijn en waar in de vervolgsessies de nadruk op komt te liggen.

Onderdelen in de begeleidingssessies zijn meditatie, coachgesprekken en oefeningen.

Tarieven (incl. BTW):
Kennismakingsgesprek: gratis
Een sessie (75 min.): € 72,-
Studenten: € 55,-
Kleine inkomens: in overleg.

Ik ben geregistreerd lid van de Beroepsvereniging voor Leraren Zijnsoriëntatie (BvZB).