“Na jarenlange onrust en onzekerheid door de vele verantwoordingen die ik op me nam, heb ik nu weer rust in mijn hoofd en geloof in mezelf.”

– Mirjam Koene | eigenaresse hairstyling Mirjam –

“Wat ik zo fijn vind aan Natalja is dat ze haar kennis en aanstekelijke passie voor Zijnsoriëntatie belichaamd. Je zou het kunnen omschrijven dat ze de meditatie niet ‘geeft’, maar dat ze Zijnsorïentatie is. Hierdoor voelt het als heel natuurlijk en voel ik me welkom met alles wat er precies op dat moment is. En creëert het ruimte om te laten ontstaan, zodat precies dat wat zich op dat moment aan mij wil tonen, ook getoond wordt. Een enorme verrijking, vulling en verblijding voor mijn Zijn!”

– Tessa Custers | Founder at Chez Tes & Happy Healthy Design –

Ik werk vanuit een frisse, heldere en milde blik.

Anderen beschrijven mij als:
toegewijd – eerlijk – gul – waarheidsminnend – trouw – uitnodigend – doorziend  – goedlachs – hartsvol – inspirerend

Reacties op de meditatie-les:
“Ik vond de les van Natalja echt heerlijk. Het heeft me op een heel andere manier leren loslaten dan de andere lessen die ik heb gevolgd. Ik heb er vandaag nog de hele dag iets aan gehad. “

“Ik geniet zo van je lessen!”

“Dank je wel voor deze bijzondere ochtend. Ik vind het prettig om de openheid en ruimte bij jou te ervaren, om zelf zo telkens weer een stapje in mijzelf te openen en ruimte te geven.”

“Een fantastische aanvulling.”

“Je zet een prettige, rustige sfeer neer en je stem weet me mee te nemen.”

Stap in de open, onbepaalde ruimte van de werkelijkheid.